8000 Székesfehérvár

Cserkész u. 13.

Időpont foglalás

+36-22-313-136

Nyitvatartás

HÉ. és SZE.: 15:00-19:00

SM-Stresszkontroll tanfolyam 1-6 DVD

Minden, amit a Sclerosis Multiplex állapotromlásának megelőzéséről egy kezdőnek és szüleinek tudnia kell, és sok minden más, amit az „öreg motorosok” sem tudnak!

„Kár, hogy nem 25 évvel ezelőtt hallottam ezeket az előadásokat! Egészen más lett volna az életem!” – K.J. 26 éve SM-es.

FIGYELEM! A termék jelenleg nincs készleten. Előjegyzést felveszünk, kellő előjegyzés esetén újragyártás indul.

6,000 Ft

Leírás

Minden, amit a Sclerosis Multiplex állapotromlásának megelőzéséről egy kezdőnek és szüleinek tudnia kell, és sok minden más, amit az „öreg motorosok” sem tudnak!

„Kár, hogy nem 25 évvel ezelőtt hallottam ezeket az előadásokat! Egészen más lett volna az életem!” – K.J. 26 éve SM-es.

1. DVD – A stressz az élet sava-borsa és a Sclerosis Multiplex
Fizikai trauma és pszichés stressz hatása az SM kezdetén. Pszichés stressz és új MR léziók. Az immunhírvivők szervezetre gyakorolt hatása. A szorongás és depresszió hatása. Smkontroll és Stresszkontroll tanfolyamok eredményei. A stressz szerepe SM-ben. Milyen stresszes szituációk fordulnak elő SM-ben? A mérgező orvos. Mi a stressz, és mi minden lehet stressz? A stressz fajtái: krónikus, gondolati, mikrostressz. A stressz és reflextársulás. Melyek a stressz figyelmeztető jelei? A stressz kezelésének kiépítése, a stressz tünetek leltára. 2 perces relaxáció

2. DVD – Stressz, szorongás, pszicho-neuro-immunológia
Levél a stresszről. Miért jelentkezik stresszes állapotban szorongás? A szorongás biológiai hatásai. Mi jellemzi a szorongásos egyént? Az „üss vagy fuss”reflex és a szervezet háttéraktivitása. A szimpatikus idegrendszer és testi reakciói. Sellyétől a pszicho-neuro -immunológián át az SM-ig. Az agy digitális és analóg rendszerei. A stressz és átmeneti tünetek SM-ben. A negatív gondolatok hatása az immunrendszerre. Pszichológiai stresszek hatása. A humor immunológiai hatása. Útravaló

3. DVD – A stressz leküzdésének stratégiája
A pillangó — tanmese. Mi okoz stresszt? Mit tehetek, hogy leküzdjem a stresszt?
Légy pozitív. A feldolgozatlan stressz mérget termel.  Depresszió és a testi tünetek. Adidas cipő vagy Zoloft? A légzés központi szerepe. Gőzleeresztés. Az egészséges étkezésről, alvásról. Hogyan tanulhatunk meg relaxálni? Relaxációs módszerek, bátorító önközlések. Az SM-mel élés 18 parancsolata.  Eressz fel egy vörös luftballont!

4. DVD – A gondolat hatalma Sclerosis Multiplexben 1. – Mi van a gulyáslevesben?
A gondolat befolyása a szervezetre és az immunrendszerre. Arcizomlazítás. A gondolat hatása az agy szerkezetére. Neuroplaszticitás. Az aktivitás hogyan változtatja meg az agy szerkezetét? Használd vagy elveszíted! Membrán-agy. (MemBrain). Gulyásleves. Gondolatok és emóciók hatása testünkre. Mi határozza meg gulyáslevesünk tartalmát? A bélbaktériumok hatása az immunrendszerre és az agyra. Mi jár a fejedben? A betegséged? Gyakorlat tesz mesterré (video).

5. DVD – A gondolat hatalma Sclerosis Multiplexben 2. – A hit hatása
A hit hatása. A mai európai ember nehezen érti, hogy testünk teljes mértékben gondolataink eredménye. Norma gyógyíthatatlan betegsége. „Fáj a szívem érted”! — esetismertetés. A hit, a hiedelem hatása. A placebo hatás. Evidencián alapuló gyógyítás. A tudatalatti gátló hatása. Élj boldogan a jelenben. Gondolati relaxáció. Útravaló. Nic Vuicic üzenete: ”Ha nem sikerül felkelni, megkísérlem 101-szer is!” (video)

6. DVD – Relaxációs technika és útravalók. Erzsi néni üzenete
EEF technika, az érzelmek felszabadítása. John P. Foppe gondolatai. Erzsi néni üzenete 68 év SM-ben töltött idő tapasztalatával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.