8000 Székesfehérvár

Cserkész u. 13.

Időpont foglalás

+36-22-313-136

Nyitvatartás

HÉ. és SZE.: 15:00-19:00

Digitális Stresszkontroll tanfolyam (video)

A 2011. március 5-én elhangzott teljes, 6 részes Stresszkontroll előadás videofelvétele mp4 formátumban.

6,000 Ft

Leírás

A tanfolyamot Dr. Guseo András ideggyógyász és pszichiáter tartja, aki a pszicho-neuro-immunológia hazai úttörő képviselője, és azon kevés orvosok egyike, aki a funkcionális orvoslást képviseli, azaz nem a tüneteket, hanem az embert gyógyítja.

Kattintson ide és nézze meg az első előadást most ingyen!!!

(A video megtekintéséhez regisztráció szükséges.)

Ez a csomag a 2011. március 5-én elhangzott teljes, 6 részes előadás videofelvétele mp4 formátumban. (Az mp4 fájlok lejátszásához külön szoftver szükséges. A csomag nem tartalmazza a szoftvert. Az ingyenes VLC Media Player letölthető innen.)

A termék megvásárlásával és letöltésével Ön automatikusan elfogadja a licenszszerződést, amit ide kattintva olvashat el.

Technikai okokból a digitális termékek megvásárlása jelenleg csak bankkártyával való fizetéssel lehetséges! Amennyiben a postai utánvétet választja fizetéskor, a terméket nem tudjuk rendelkezésre bocsájtani.

A vételár bankkártyával történő kifizetése után egy e-mailben fogja megkapni a linkeket, ahonnan letöltheti a megvásárolt digitális terméket.


 

A stressz korunk láthatatlan gyilkosa, számos betegség megalapozója, elindítója, rosszabbítója. Károssá akkor válik, ha a terhelés meghaladja a szervezet belső erőforrásait.   E veszély korai felismerésében, megelőzésében segít a tudatos-STRESSZKONTROLL.

 

1. A stressz hatásai. Miért van szükségünk a stressz megelőzésére?

Bevezetés. Napjaink gyilkos járványa. Mi a stressz? A stressz fajtái. A stressz figyelmeztető jelei. A stressz lelki és testi következményei. A stressz hatásai betegségekben. Miért van szükség a stressz megelőzésére?

 

2. A stresszről. Hogyan lesz belőle lelki zavar, majd testi tünet?

Mi minden lehet stressz? Az idő nyomása. A feltétlen és feltételes reflexekről. A gondolati reflexek. A mókuskerék. A Stressz-menedzselés alapelvei. A stressz-tünetek leltára. A stresszcsökkentés első lépése. Miért jelentkezik stresszes állapotban szorongás? Az „üss vagy fuss” reflex. A szimpatikus idegrendszer szerepe és reakciói. A paraszimpatikus (gátló) idegrendszer szerepe.

 

3. A stressz szerepe a betegségekben

Sellye elmélete. A pszicho-neuro-immunológia. A negatív érzelmek hatása az immunrendszerre. A gondolkodás élettana. Immunhírvivők és magatartás. Sejtszintű memória. A humor a stressz ellenszere. A lélek-test-betegség. A gondolati stressz.

 

4. A gondolat hatalma

Könyvismertetés. A gondolkodás biológiája. Az agy vegykonyhájában. A szervezet vegyi konyhájában. A hit szerepe a placébó effektusban. A tudat és tudattalan együttműködése. A jelen, a hála. Légy tudatában gondolataidnak! Gyakorlat: fogadd szívesen az érzést!

 

5. A stressz leküzdésének stratégiája

Pillangó. Mi okoz stresszt? Mit tehetünk a stresszhatások ellen? A relaxáció. A légzés központi szerepe a relaxációkban. A dekompresszió. Egy életre szóló étrend. A természetes alvás titka. Alapvető készségek a szorongás csökkentésére. Relaxáció a gyakorlatban.

 

6. Stresszoldás a gyakorlatban

Stresszkezelés, mindennapos technikák. Gondolati relaxáció. A mélylégzés technikája. A 2 perces relaxáció. A gondolatok megtisztítása. Dekompressziós rutinok. Meditáció. A káros stressz megfordítható. A siker titka. A bölcs ember. Relaxáció a gyakorlatban: EFT technikája.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.