8000 Székesfehérvár

Cserkész u. 13.

Időpont foglalás

+36-22-313-136

Nyitvatartás

HÉ. és SZE.: 15:00-19:00

A probiotikumokról

Miért jó a probiotikumok rendszeres szedése?

Bármennyire is hihetetlen a bélbaktériumaink irányítják életünket. Az egészséges kiegyensúlyozott élethez egyensúlyban kell lenniük. A probiotikumok jó baktériumok, amelyek segítenek ezt az egyensúlyt fenntartani. Mindennapi megszokott életünkben számos olyan észrevétlen tényező van, amelyik ezt az egyensúlyt és ezzel az életminőségünket rontja.

Tünetek:

Irritabilitás, hangulati zavarok, szorongás, depresszió, tudati zavarok, fáradékonyság, fejfájás, ködös agy, dekoncentráltság, emésztési zavarok, autoimmun betegségek járványa, súlyfelesleg, daganatok, hogy csak néhányat említsek

A Natural Immune Control System Zrt. (NICS) probiotikus készítményei ötvözve növényi alapú hatóanyagokkal az emésztési gondok javítása mellett speciális segítséget nyújtana az alábbi gondokban: memória zavarban, gyulladásos fájdalmak esetén, vitaminhiányokban (C, D, E, multi), nyomelemek pótlásában, szívproblémákban, prosztata megnagyobbodásban, ismétlődő hólyaghurutokban, bőr fiatalításában, autoimmun betegségekben, izületi gyulladásokban, időskori maculadegenerációban, méregtelenítésben, csontritkulásban, immunerősítésben, súlycsökkentésben, magnéziumhiányban.

Megrendelhetők a www.nics.hu weblapon másnapi házhoz szállítással. Ha tanácsra van szüksége hívja tanácsadóját a

22/313 136 telefonon
Dr. Guseo András
A funkcionális orvos

További bejegyzések

Rendelés és távrendelés

A járvány múltával visszaáll a régi rendelési rend, azzal, hogy a jól bevált internetes video rendelés is megmarad, azoknak, akiknek a problémái ilyen formában is

Tovább »

Kedves Betegeim,
Kedves Látogató!

A magánrendelés átmenetileg szünetel,
és előreláthatólag 2022. januárjában
indul újra.

A webshopban leadott rendelések kiszállítása több időt vesz igénybe. Igyekszünk minden leadott rendelést még az ünnepek előtt postára adni.

Megértésüket és türelmüket köszönöm
és ezúton kívánok mindannyiuknak
békés ünnepeket!

Dr. Guseo András