8000 Székesfehérvár

Cserkész u. 13.

Időpont foglalás

+36-22-313-136

Nyitvatartás

HÉ. és SZE.: 15:00-19:00

Járványügyi tanácsadás – 2020. november 29.

A Nature Scientific Report 10/2019-1/2020 (Nov. 19.) A. Jain és munkatársai közleménye a D-vitaminról a COVID-19 betegségben

Összesen 154, 30-60 év közötti kórházba felvett RT-PCR pozitív COVID-19 beteget 6 hétig követtek és két csoportra osztottak:

  • A csoport tünetmentes vagy enyhe esetek (91 fő)
  • B csoport intenzív osztályos kezelést igénylők (63 fő)

Vizsgálták a D-vitamin-szintet (25 (OH)D, valamint különböző gyulladásos immunparamétereket (IL-6, TNF-alfa, és szérum ferritin szintet)).

1. A D-vitamin-szint az A csoportban szignifikánsan magasabb volt, mint B-ben.

2. A szérum gyulladásos markerei a B csoportban magasabbak voltak.

3. A halálozási arány a B csoportban 21%, míg az A csoportban 3,1% volt.

4. Az A csoportban a D-vitamin-elégtelenség 31,86%-ban volt jelen, míg a B csoportban 96,82%-ban.

5. A D-vitamin-hiányosok között a halálozási arány 21% volt, míg a normál D-vitamin-szintűeknél 3,1% volt.

6. A súlyos betegcsoportban a diabetes és a magas vérnyomás voltak a leggyakoribb kísérőbetegségek.

A D-vitamin-szintet az összes autoimmun, valamint más krónikus idegrendszeri betegségben is alacsonynak találtam. Hasonlóan alacsony szinten vannak a nyomelemek is, sajnos mindenkinél. Tudjuk, hogy minden sejtünkben több mint 300-féle enzim fejti ki hatását. Mindegyik hajtó motorja valamelyik nyomelem. Mivel a talajba csak műtrágya kerül néhány alkotóval, már régóta nyomelem hiányos, ezért minden élelmiszerünk is az. Ezért ezeket a nyomelemeket naponta rendszeresen pótolni kell, hogy a szervezetünk ne félárbócon működjön.

Ha meg szeretnénk előzni a vírusbetegségeket, javítani szeretnénk autoimmun, vagy más krónikus betegségünket, ezeket a hiányokat kell megszüntetni. Emellett nem árt az immunrendszerünket aktiválni, hogy szükség esetén kellő időben, kellő erővel tudjon szembeszállni a támadóval.

Ezen problémák megoldására nagyon jó tapasztalatom van a Natural Immune Control System Zrt. (NICS) három termékével, amelyek az idén már harmadik éve nyerték el az Érték és Minőség Nagydíjat. Ezek a termékek:

1. D-vitamin 4000 NE + Kalcium + 6 különböző élőflóra törzs + inulin

2. Nyomelemek kollagénnel + vitaminokkal + 6 különböző élőflóra törzs + inulin

3. Immuno ásványi anyagokkal és 8 különböző élőflóra törzs + inulin

Megrendelhető a www.nics.hu weboldalon másnapi gyorspostás házhoz szállítással. Egy éves anyagot kapunk, így nem kell havonta receptért és gyógyszertárban sorba állni és a család apraja, nagyja el van látva biztos immuntámogatóval. A hatóanyagok mellett, az élőflóra biztosítja egyúttal a bélbaktériumaink helyreállítását, amelyeket naponta bombázunk a helytelen táplálkozással, a csaknem minden állati eredetű táplálékkal bevitt antibiotikummal és a növényirtó glifozáttal, (Glialka, Roundup, Folyékony kapa, …), valamint gyógyszereinkkel (fogamzásgátló, savlekötő, antibiotikum, cukorpótlók, fájdalomcsillapítók, …).

A legújabb kutatások bizonyítják, hogy a fenti élőflóra törzsek jelentős részt vállalnak a lokális D-vitamin-termelésben is, valamint e hatóanyagon túlmenően, a bélflóra által termelt egyéb hasznos anyagok előállításában.

Adjon magának esélyt az egészségre és gondoljon másokra is!

Ajándékozzon egészséget Karácsonyra!

További bejegyzések

A probiotikumokról

Miért jó a probiotikumok rendszeres szedése? Bármennyire is hihetetlen a bélbaktériumaink irányítják életünket. Az egészséges kiegyensúlyozott élethez egyensúlyban kell lenniük. A probiotikumok jó baktériumok, amelyek

Tovább »

Rendelés és távrendelés

A járvány múltával visszaáll a régi rendelési rend, azzal, hogy a jól bevált internetes video rendelés is megmarad, azoknak, akiknek a problémái ilyen formában is

Tovább »

Kedves Betegeim,
Kedves Látogató!

A magánrendelés átmenetileg szünetel,
és előreláthatólag 2022. januárjában
indul újra.

A webshopban leadott rendelések kiszállítása több időt vesz igénybe. Igyekszünk minden leadott rendelést még az ünnepek előtt postára adni.

Megértésüket és türelmüket köszönöm
és ezúton kívánok mindannyiuknak
békés ünnepeket!

Dr. Guseo András