8000 Székesfehérvár

Cserkész u. 13.

Időpont foglalás

+36-22-313-136

Nyitvatartás

HÉ. és SZE.: 15:00-19:00

Járványügyi tanácsadás – 2020. november 29.

A Nature Scientific Report 10/2019-1/2020 (Nov. 19.) A. Jain és munkatársai közleménye a D-vitaminról a COVID-19 betegségben

Összesen 154, 30-60 év közötti kórházba felvett RT-PCR pozitív COVID-19 beteget 6 hétig követtek és két csoportra osztottak:

  • A csoport tünetmentes vagy enyhe esetek (91 fő)
  • B csoport intenzív osztályos kezelést igénylők (63 fő)

Vizsgálták a D-vitamin-szintet (25 (OH)D, valamint különböző gyulladásos immunparamétereket (IL-6, TNF-alfa, és szérum ferritin szintet)).

1. A D-vitamin-szint az A csoportban szignifikánsan magasabb volt, mint B-ben.

2. A szérum gyulladásos markerei a B csoportban magasabbak voltak.

3. A halálozási arány a B csoportban 21%, míg az A csoportban 3,1% volt.

4. Az A csoportban a D-vitamin-elégtelenség 31,86%-ban volt jelen, míg a B csoportban 96,82%-ban.

5. A D-vitamin-hiányosok között a halálozási arány 21% volt, míg a normál D-vitamin-szintűeknél 3,1% volt.

6. A súlyos betegcsoportban a diabetes és a magas vérnyomás voltak a leggyakoribb kísérőbetegségek.

A D-vitamin-szintet az összes autoimmun, valamint más krónikus idegrendszeri betegségben is alacsonynak találtam. Hasonlóan alacsony szinten vannak a nyomelemek is, sajnos mindenkinél. Tudjuk, hogy minden sejtünkben több mint 300-féle enzim fejti ki hatását. Mindegyik hajtó motorja valamelyik nyomelem. Mivel a talajba csak műtrágya kerül néhány alkotóval, már régóta nyomelem hiányos, ezért minden élelmiszerünk is az. Ezért ezeket a nyomelemeket naponta rendszeresen pótolni kell, hogy a szervezetünk ne félárbócon működjön.

Ha meg szeretnénk előzni a vírusbetegségeket, javítani szeretnénk autoimmun, vagy más krónikus betegségünket, ezeket a hiányokat kell megszüntetni. Emellett nem árt az immunrendszerünket aktiválni, hogy szükség esetén kellő időben, kellő erővel tudjon szembeszállni a támadóval.

Ezen problémák megoldására nagyon jó tapasztalatom van a Natural Immune Control System Zrt. (NICS) három termékével, amelyek az idén már harmadik éve nyerték el az Érték és Minőség Nagydíjat. Ezek a termékek:

1. D-vitamin 4000 NE + Kalcium + 6 különböző élőflóra törzs + inulin

2. Nyomelemek kollagénnel + vitaminokkal + 6 különböző élőflóra törzs + inulin

3. Immuno ásványi anyagokkal és 8 különböző élőflóra törzs + inulin

Megrendelhető a www.nics.hu weboldalon másnapi gyorspostás házhoz szállítással. Egy éves anyagot kapunk, így nem kell havonta receptért és gyógyszertárban sorba állni és a család apraja, nagyja el van látva biztos immuntámogatóval. A hatóanyagok mellett, az élőflóra biztosítja egyúttal a bélbaktériumaink helyreállítását, amelyeket naponta bombázunk a helytelen táplálkozással, a csaknem minden állati eredetű táplálékkal bevitt antibiotikummal és a növényirtó glifozáttal, (Glialka, Roundup, Folyékony kapa, …), valamint gyógyszereinkkel (fogamzásgátló, savlekötő, antibiotikum, cukorpótlók, fájdalomcsillapítók, …).

A legújabb kutatások bizonyítják, hogy a fenti élőflóra törzsek jelentős részt vállalnak a lokális D-vitamin-termelésben is, valamint e hatóanyagon túlmenően, a bélflóra által termelt egyéb hasznos anyagok előállításában.

Adjon magának esélyt az egészségre és gondoljon másokra is!

Ajándékozzon egészséget Karácsonyra!

További bejegyzések

Rendelés és távrendelés

A járvány múltával visszaáll a régi rendelési rend, azzal, hogy a jól bevált internetes video rendelés is megmarad, azoknak, akiknek a problémái ilyen formában is

Tovább »