8000 Székesfehérvár

Cserkész u. 13.

Időpont foglalás

+36-22-313-136

Nyitvatartás

HÉ. és SZE.: 15:00-19:00

Digitális Stresszkontroll tanfolyam (video)

A 2011. március 5-én elhangzott teljes, 6 részes Stresszkontroll előadás videofelvétele mp4 formátumban.

6,000 Ft

Leírás

A tanfolyamot Dr. Guseo András ideggyógyász és pszichiáter tartja, aki a pszicho-neuro-immunológia hazai úttörő képviselője, és azon kevés orvosok egyike, aki a funkcionális orvoslást képviseli, azaz nem a tüneteket, hanem az embert gyógyítja.

Kattintson ide és nézze meg az első előadást most ingyen!!!

(A video megtekintéséhez regisztráció szükséges.)

Ez a csomag a 2011. március 5-én elhangzott teljes, 6 részes előadás videofelvétele mp4 formátumban. (Az mp4 fájlok lejátszásához külön szoftver szükséges. A csomag nem tartalmazza a szoftvert. Az ingyenes VLC Media Player letölthető innen.)

A termék megvásárlásával és letöltésével Ön automatikusan elfogadja a licenszszerződést, amit ide kattintva olvashat el.

Technikai okokból a digitális termékek megvásárlása jelenleg csak bankkártyával való fizetéssel lehetséges! Amennyiben a postai utánvétet választja fizetéskor, a terméket nem tudjuk rendelkezésre bocsájtani.

A vételár bankkártyával történő kifizetése után egy e-mailben fogja megkapni a linkeket, ahonnan letöltheti a megvásárolt digitális terméket.


 

A stressz korunk láthatatlan gyilkosa, számos betegség megalapozója, elindítója, rosszabbítója. Károssá akkor válik, ha a terhelés meghaladja a szervezet belső erőforrásait.   E veszély korai felismerésében, megelőzésében segít a tudatos-STRESSZKONTROLL.

 

1. A stressz hatásai. Miért van szükségünk a stressz megelőzésére?

Bevezetés. Napjaink gyilkos járványa. Mi a stressz? A stressz fajtái. A stressz figyelmeztető jelei. A stressz lelki és testi következményei. A stressz hatásai betegségekben. Miért van szükség a stressz megelőzésére?

 

2. A stresszről. Hogyan lesz belőle lelki zavar, majd testi tünet?

Mi minden lehet stressz? Az idő nyomása. A feltétlen és feltételes reflexekről. A gondolati reflexek. A mókuskerék. A Stressz-menedzselés alapelvei. A stressz-tünetek leltára. A stresszcsökkentés első lépése. Miért jelentkezik stresszes állapotban szorongás? Az „üss vagy fuss” reflex. A szimpatikus idegrendszer szerepe és reakciói. A paraszimpatikus (gátló) idegrendszer szerepe.

 

3. A stressz szerepe a betegségekben

Sellye elmélete. A pszicho-neuro-immunológia. A negatív érzelmek hatása az immunrendszerre. A gondolkodás élettana. Immunhírvivők és magatartás. Sejtszintű memória. A humor a stressz ellenszere. A lélek-test-betegség. A gondolati stressz.

 

4. A gondolat hatalma

Könyvismertetés. A gondolkodás biológiája. Az agy vegykonyhájában. A szervezet vegyi konyhájában. A hit szerepe a placébó effektusban. A tudat és tudattalan együttműködése. A jelen, a hála. Légy tudatában gondolataidnak! Gyakorlat: fogadd szívesen az érzést!

 

5. A stressz leküzdésének stratégiája

Pillangó. Mi okoz stresszt? Mit tehetünk a stresszhatások ellen? A relaxáció. A légzés központi szerepe a relaxációkban. A dekompresszió. Egy életre szóló étrend. A természetes alvás titka. Alapvető készségek a szorongás csökkentésére. Relaxáció a gyakorlatban.

 

6. Stresszoldás a gyakorlatban

Stresszkezelés, mindennapos technikák. Gondolati relaxáció. A mélylégzés technikája. A 2 perces relaxáció. A gondolatok megtisztítása. Dekompressziós rutinok. Meditáció. A káros stressz megfordítható. A siker titka. A bölcs ember. Relaxáció a gyakorlatban: EFT technikája.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kedves Betegeim,
Kedves Látogató!

A magánrendelés átmenetileg szünetel,
és előreláthatólag 2022. januárjában
indul újra.

A webshopban leadott rendelések kiszállítása több időt vesz igénybe. Igyekszünk minden leadott rendelést még az ünnepek előtt postára adni.

Megértésüket és türelmüket köszönöm
és ezúton kívánok mindannyiuknak
békés ünnepeket!

Dr. Guseo András