Licensz szerződés

Az alábbi licensz szerződés az alkotó, Dr. Guseo András és a vásárló között született acélból, hogy az internetről letölthető STRESSZKONTROLL© program video, audio, és PDF változatát saját használatra vásárolta.

A vásárló ezen egyezséggel kötelezi magát arra, hogy a letöltött programot csak saját célra használja, azt tovább nem adja, részleteit nyilvánosságra nem hozza, azokat más célra nem alkalmazza.

A vásárló kötelezi magát arra, hogy a letöltött anyagot nem sokszorosítja, és semmilyen formában sem jeleníti meg más médiában.

A vásárló kötelezi magát arra, hogy más személynek a letöltött anyagot nem kölcsönzi.

A vásárló kötelezi magát arra, hogy az anyagban semmilyen módosítást nem végez, azt vagy annak részét hirdetési anyagban nem használja.

A forgalmazó rendelkezésre bocsátja az anyagot, ahogyan van, és a további használata a vásárló felelősségére történik.

A forgalmazó mindent elkövet azért, hogy az áru lehetőség szerint hibátlan legyen. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a transfer, vagy más gép használata folyamán akadozások lehetnek a programban, amiért előre is elnézést kérünk. Ezen hibákat kérjük jelezze a dr@guseo.hu email címen.

Ez a szabályzat a vásárlás időpontjában lép életbe.

Amennyiben valamilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba a forgalmazóval a +36 22 313 136 telefonon vagy a dr@guseo.hu email címen.

További információk

Kosár

Archívum

Kategória