Gondolatgyógyítás

Miért kell a gondolatot gyógyítani?

Azért, mert ha egy (negatív) gondolat túlsúlyba kerül, az megerősíti az idegpályát, rajta a közlekedés könnyűvé válik, és ha lehet mindig arra fog tévedni, a végén pedig nem tudunk szabadulni tőle, állandóan visszatér, mint a bumeráng. Ahhoz, hogy ezt a kört leállítsuk, ismernünk kell az egész rendszert, a gondolatok működését, és a javítási lehetőségeket. A szervezet születésünktől öngyógyításra van beállítva, amit időközben sikerül átprogramoznunk, elrontanunk.

A gondolat a legjobb gyógyszer.

Gyógyulj hát saját gondolataid segítségével. Ne késlekedj! Az egészségnél minden perc számít!

Mint gyakorló klinikus gyakran találkozom olyan emberekkel, akik csak panaszkodni tudnak. A panaszosoknak van egy rétege, aki rendszerint egy dolog köré csoportosítja gondjait, gondolatait. Ezeknek az embereknek szeretnék segíteni A Gondolat Hatalma tanfolyammal. Korábbi tapasztalatom volt, hogy azok a súlyos depressziósok, akik meghallgatták a stresszkontroll tanfolyam anyagát, utána rohamosan javultak, és gyógyszereik csökkenthetők, sőt, esetenként elhagyhatók lettek.

Ez a tanfolyam még inkább ezeknek a lelki problémáknak a centrumára, a gondolkodásra koncentrál. Nem csak szorongók, pánik betegek, depressziósok küzdenek ilyen problémával. Nagyon sokan azok közül, akik a közelmúltban orvosnál jártak, és megkapták betegségük diagnózisát, gyakran olyan „mérgező gondolatokkal” térnek haza teljesen összetörve, mint pl.: „hát ez igazán nem gyógyítható”, vagy „meg kell minél előbb operálni”, vagy „ezzel együtt kell élni” stb. Ilyenkor az addig egészséges szellemű ember, megkapja a gondolati „búgócsigát”, aminek a duruzsolásától nem tud szabadulni! Itt kell a segítség, minél gyorsabban, addig, amíg a szervezet nem épít fel újabb tüneteket.

Tudjon meg többet

Kosár

Archívum

Kategória